Spiritul ce sade in frumusetea fizica

Frumusețea fizică este o recunoaștere a perfecțiunii spiritului. Atunci știi că ai cuplat cu esența și ești în legătură directă cu eternitatea, spiritul. Acesta frumusețe nu poate să moară și își va exprima splendoarea în formele fizice. Nu plânge atașat de forma, ci recunoaște frumusețea spiritului în toate energiile coborâte în fizic, pe care le iubești.

Frumusețea ta interioara le recunoaște și le amplifica, pentru a le reda lumii. Când cunoști oameni aliniați este foarte ușor să te îndrăgostești. Poți atunci creea o poveste umană în jurul perfecțiunii spirituale. Atunci ești susținut din profunzime pentru a trăi aceasta minune. Este doar un alt nivel de a trăi viața. Este un drum la început însă mergând pe el, te vei obișnui cu aceasta lumina orbitoare.

Perfecțiunea fizica o poți avea dar cu condiția să nu uiți că ea este o reflectare a interiorului și nu invers. Acesta este chipul cioplit ce imita perfecțiunea pentru scurt timp, însă fără profunzime. Frumusețea eternă da naștere din interior înspre afara a tuturor frumuseților exterioare. Poți avea frumusețe exterioara desăvârșită pentru a reflecta perfecțiunea interioara desăvârșita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *